مراسم توزیع کارنامه امتحانات سال دهم واهدا جوایز دانش آموزان

جلسه توزیع کارنامه نیمسال دوم پایه دهم با حضور اولیای دانش آموزان و سخنرانی آقای رسول زاده مدیریت دبیرستان و آقای رفیعی مشاوره پایه دهم برگزار گردید.

جلسه  با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط آقای رستمیان آغاز گردید .

سپس آقای رسول زاده مدیر دبیرستان گزارشی از عملکرد فعالیت های آموزشی وتربیتی در سال 96 پرداخت وسپس  توضیحاتی در مورد نحوه اجرای فرآیند مشاوره تحصیلی   پایه ی دهم ( مشاوره های فردی ، گروهی ، تماس ها و نشست های تخصصی ) ارائه کردند و در مورد درس زیست و شرایط تدریس این درس مطالبی را فرمودند. ایشان همچنین برنامه های حوزه های آموزشی و فرهنگی در پایه یازدهم را برای اولیا تبیین نمودند.

سپس مسئول پایه دهم آقای رفیعی به همراه پشتیبان آموزش پایه آقای خسروی به صحبت با اولیا پرداختند و در مورد اهداف و موفقیتهای کسب شده در پایه دهم سخن گفتند.

در انتهای جلسه از دانش آموزان برتر با لوح و هدایایی ارزنده تقدیر به عمل آمدو کارنامه ی دانش آموزان به همراه بسته ثبت نام به ایشان تحویل گردید.