نمایشگاه روزنامه های دوران پیروزی انقلاب

به مناسبت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و در ایام دهه مبارک فجر ، نمایشگاه عکس انقلاب به همت معاونت پرورشی و فرهنگی دبیرستان موحد برگزار گردید .

در این نمایشگاه ،  تصاویر تمامی روزنامه های  سال 57 ، که یاد آور وقایع ، خاطرات و عکس های دوران پیروزی انقلاب اسلامی است ، در دیوار ها و بُرد های دبیرستان جهت مشاهده و آشنایی دانش آموزان با اتفاقات آن دوران ، نصب گردید.این تصاویر جذابیت خاصی برای دانش آموزان که نسل سوم این انقلاب هستند داشت و با استقبال چشم گیری مواجه شد.

تگ ها: نمایشگاه پیروزی انقلاب