گزارش مبسوط از برگزاری اردوی یک روزه نمک آبرود

و بعد از سپری کردن مسافت تهران تا چالوس و صرف صبحانه و نهار در شهرستان چالوس و حضور در پلاژ ساحلی متل قو و مجموعه توریستی نمک آبرود، دانش آموزان به گروه های مختلف تقسیم شده و به بازی و سرگرمی و تفریح پرداختند که شامل (پینت بال، کارتینگ، تله کابین، سورتمه و ...) بود.

ساعت 20 به سمت تهران حرکت و بعد از توقف کوتاه و خرید سوغاتی و صرف شام در اتوبوس راس ساعت 1/30بامداد دانش آموزان با استقبال خانواده راهی منزل شدند.

معاونت پرورشی دبیرستان غیر دولتی موحد