ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

جلسه توزیع کارنامه نیم سال اول دانش آموزان سال چهارم دبیرستان

این جلسه روز سه شنبه مورخه 94/11/03 بااستقبال اکثراولیاء ودانش آموزان برگزارگردید.

ابتداآیاتی چند ازکلام ا...مجید توسط معاون محترم پرورشی آقای رستمیان تلاوت شد وسپس ایشان درارتباط باچگونگی اعزام دانش‌آموزان به اردوی سیاحتی زیارتی مشهد مقدس مطالبی را ابراز داشتند.درادامه آقای رسول زاده مدیر محترم دبیرستان ضمن خیرمقدم به اولیاء ابتدا درخصوص اهمیت تعلیم و تربیت ازدیدگاه اسلام وحقوق پدرومادر برفرزندان وعوامل تاثیرگذار بررشد وتربیت فرزندان درحیطه های مختلف مطالبی راایرادکردند وسپس بااشاره به مشکلات آموزشی وبیان نقاط ضعف وقوت آموزشی دانش آموزان اظهارامیدواری کردند که باتلاش دانش آموزان واولیاء گرامی درنیمسال دوم وضعیت آموزشی روند بهتری راپیدا خواهد کرد وشاهد موفقیت دانش اموزان خود درکنکور سراسری سال 95 باشند.

درادامه جلسه آقای گل محمدی مشاور محترم دبیرستان گزارش جامع وتفسیری ازعملکرد آموزشی دبیرستان وبویژه آزمونهای گزینه دو ارائه کردند.دراین گزارش که به طریق نمایش پاورپوینتی ارائه می شد ایشان دروس مربوطه به طور جامع مورد تجزیه وتحلیل قراردادند وباارائه نمودارهای پیشرفت تحصیلی به نقاط ضعف وقوت آموزشی پرداختند. سپس درخصوص اهمیت وضرورت حضور دانش آموزان دراردوی مطالعاتی نوروز 95 اظهار داشتند که حضور دانش آموزان ضروری است وبرحسب تقویت بنیه آموزشی آنان خواهد بود.

درادامه کارنامه امتحانات نیمسال اول دانش آموزان به همراه لوح های تقدیر وجوایز نفرات برتر وممتاز به آنان اهداء گردید.

تگ ها: اهدای کارنامه نیمسال اول