گزارش مراسم بازگشایی وتحلیف اول مهردبیرستان غیردولتی موحد

مراسم بازگشایی وتحلیف راس ساعت 8/30 روزدوشنبه مورخ 92/07/01 با حضور کلیه دانش آموزان و مسئولین و دبیران دبیرستان و اعضا محترم انجمن اولیاء و مربیان سال قبل و ریاست محترم آموزش وپرورش منطقه پنج تهران جناب آقای رضایی و سرکار خانم ابوالقاسمی معاونت اداره .جناب سرهنگ بیژن پور، جناب سرگرد صمیمی، و جناب سرگرد بهرامی، جناب سروان قاسمی و همچنین روسای محترم بانکهای سپه، سرمایه و اقتصاد نوین وجناب آقای سیاهکلی معاونت محترم رسانه مجازی صدا و سیما جمهوری اسلامی و مهمان ویژه این مراسم سرکارخانم حکمت همسرسرلشگرشهیدعباس بابایی با تلاوت قران مجید و نواختن سرود جمهوری اسلامی آغاز شد. اولین سخنران مدیریت محترم دبیرستان شهید موحد جناب آقای دکتراحمدی بودند که ضمن خوش آمدگویی به نکات آموزشی وتربیتی اشاراتی داشتند.

باسمه تعالی

بعد از آن سرکار خانم حکمت به ایراد خاطراتی از دوران زندگی چندساله و در کنار سرلشگر شهید عباس بابایی پرداختند و دانش آموزان را طبق وصیت نامه ایشان به مبارزه با جهل ونادانی و کسب علم ودانش باپیروی از کلام الله مجید دعوت کردند.

سپس جناب آقای رضایی مدیریت محترم آموزش وپرورش منطقه پنج تهران با یک احوال پرسی شیرین با دانش آموزان ارتباط برقرار کرده و شروع سال تحصیلی را تبریک گفته و قول دادند بزودی در یک نشستی با دانش آموزان  با آنان صحبت خواهندکرد.

اجرای دو سرود زیبا توسط گروه سرود دبیرستان به مجلس حال وهوایی دیگر بخشید و موجب خرسندی تمامی حاضرین گردید.

این مراسم با پذیرایی راس ساعت 10/30 به پایان رسیدودانش آموزان ودبیران با گذر از زیر قرآن به کلاسهای درس  وارد شدند.

معاونت پرورشی دبیرستان شهیدموحد