دومین جلسه تخصصی اولیای دانش آموزان پایه یازدهم

دومین جلسه تخصصی اولیای دانش آموزان پایه یازدهم روز شنبه مورخ 26 آبان ماه ساعت 15:30 در سالن اجتماعات مدرسه برگزار گردید.

پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید ابتدا  آقای مهری مشاور محترم پایه ضمن خوش آمد گویی به اولیای گرامی گزارشی درباره روند تحصیلی دانش آموزان پایه یازدهم را در قالب تحلیل و بررسی آزمون سنجش و آزمون های هماهنگ ارائه دادند که  اهم موارد مطرح شده توسط ایشان به شرح ذیل می باشد:

1-بحث پیرامون نتایج کسب شده اولین مرحله آزمون سنجش توسط دانش آموزان رشته ریاضی و تجربی و همچنین عملکرد دبیران

2-تحلیل نتایج چهار مرحله آزمون های هماهنگ و بررسی دروس تخصصی و عمومی.

3-بررسی نقاط و قوت و ضعف درسی دانش آموزان

4-اهمیت بیشتر قائل شدن برای دروس عمومی علی الخصوص درس زبان و ادبیات فارسی.

5-استقبال دانش آموزان عزیز از جلسات مشاوره فردی.

سپس در پایان ، جلسه پرسش و پاسخ انجام شد و برخی از اولیای گرامی به طرح نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.