ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

برگزاری مراسم تقدیر از برگزیدگان مسابقات ریاضی استرالیا(AMC)

از سال 1392 دبیرستان غیر دولتی موحد به عضویت مرکز آموزش و پژوهش ریاضی کشور استرالیا (AMC)در آمد . این مرکز متشکل از اساتید ریاضی دانشگاه کامبرا و معلمان ریاضی و علوم پایه استرالیا می باشد .

بر اساس منابع و برنامه های اموزشی اعلام شده از آن مرکز در سال تحصیلی 93-92 دوره آموزشی ریاضی به زبان انگلیسی توسط استاد حسن شیری در این دبیرستان به دانش اموزان پایه اول تدریس شد . و در تابستان 93 پس از طی یک دوره آموزشی فشرده دانش آموزان در امتحان بین المللی هماهنگ AMCکه بطور همزمان در تاریخ هفتم اگوست 2014 در مراکز علمی عضو AMTکشورهای مختلف دنیا برگزار گردید شرکت کردند و تعداد 32 نفر از دانش امزان گواهی نامه معتبر بین المللی را از دانشگاه کانبرا دریافت کردند . و از این جمع تعداد 6 نفر بالاتر از نمره میانگین شرکت کنندگان ایرانی را احراز نمودند . به منظور قدردانی از دانش آموزان مزبور طی مراسمی از این افراد تقدیر و تشکر بعمل آمد و کارنامه و گواهی نامه های افراد به آنان اهدا گردید .

از بین این دانش اموزان تعداد 5 نفر در تاریخ 11 سپتامبر 2014 در مسابقات بین المللی ریاضی استرالیا (AIMO) شرکت نمودند که متعاقبا نتایج این امتحان اعلام خواهد شد ،توضیح اینکه امتحان مزبور به زبان انگلیسی و تشریحی برگزار گردید .

در سال تحصیلی جاری (94-93) مرحله دوم آموزش ریاضی AMCبه زبان انگلیسی برای کلیه دانش اموزان پایه اول و در پایه دوم صرفا برای دانش اموزان دارنده گواهی نامه امتحان بین المللی (32 نفر فوق الذکر) تشکیل می گردد . تدریس دانش آموزان پایه اول توسط استاد ابوالحسنی و در پایه دوم توسط استاد شیری انجام می شود .