ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

برگزاری دومین جلسه شورای دبیران دبیرستان موحد

دومین جلسه شورای دبیران دبیرستان غیردولتی موحد روز چهارشنبه مورخ 93/08/28 با حضور دبیران پایه های اول،دوم و سوم ساعت 16 برگزار گردید . در این جلسه ابتدا آقای مهندس هدایی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاشهای بی وقفه همکاران در جهت ارتقاء علمی و پیشرفت درسی دانش آموزان به بررسی و تحلیل آماری نتایج دومین آزمون هماهنگ مدرسه پرداختند و با بیان نقاط ضعف و قوت در قالب برنامه powerpoint به تفکیک دروس و پایه ها عملکرد هر یک از دبیران را در قیاس با میانگین نمرات کشوری به شکل نمودارها و جداول مقایسه ای نمایش دادند و سپس از همکارانی که عملکرد آنان بالاتر از میانگین کشور بوده ضمن تشکر مقرر شد مبلغی به عنوان پاداش به آنان پرداخت نمایند .

در ادامه آقای رسول زاده مدیر دبیرستان نیز از عملکرد دو ماهه همکاران قدردانی کردند و با ارئه گزارشی از جایگاه این دبیران در آزمون هماهنگ در قیاس با مدارس دیگر اظهار امیدواری کردند که وضعیت آموزشی با تلاش همکاران در آزمونهای بعدی بهبود یابد و رتبه مدرسه ارتقا یابد . سپس در ادامه در ارتباط با برنامه امتحانات میان نوبت اول و چگونگی تعامل با مشاوران و مسئولین پایه و مسائل دیگر مطالبی را مطرح کردند . در ادامه آقایان محسنی طالقانی دبیر محترم دین و زندگی ، اقای لشگری دبیر محترم شیمی و آقای نوری دبیر محترم زبان انگلیسی نیز در خصوص نتایج آزمونهای هماهنگ مسائلی را بیان نمودند .

جلسه راس ساعت 18 به پایان رسید.