برگزاری همایش نوروزی

دومین روز برگزاری همایش نوروزی

دومین روز همایش اختصاصی ویژه دانش آموزان سال دوازدهم رشته تجربی و ریاضی در روز یکشنبه مورخ 26/12/97 برگزار گردید.
در این روز،درس آمار و احتمال پایه با مفاهیم اولیه آمار و احتمال و همچنین عناوین تدریسی آمار توصیفی،آمار استنباطی،انواع نمودار،متغییرها و مبحث احتمال به همراه تعداد زیادی تست و حل نمونه تست های احتمالی کنکور98 تدریس و بررسی گردید.
مقرر شد کلیه تستهای باقیمانده،توسط دانش آموزان به عنوان تکلیف انجام شود.
همایش در چهار جلسه 2 ساعته برگزار شد و دانش آموزان بطور مستمر نکات و تستهای این درس را مرور نمودند.
بعداز هر جلسه،دانش آموزان به مدت 15 دقیقه استراحت داشته و سپس جلسه بعدی آغاز شد.
در ساعت12:15 بعدازظهر،دانش آموزان به منظور صرف نهار و برگزاری نماز،از سالن خارج شده و راس ساعت13 ادامه تدریس آغاز گردید.
لازم به توضیح است برنامه همایش امروز، برای دانش آموزان ریاضی و تجربی،راس ساعت 17.10 به اتمام رسید.از ساعت 17.15 الی 18 کلاس رفع اشکال برگزار خواهد شد.