ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

دوره های آموزش تابستان 92

دوره های آموزشی تابستانی دانش آموزان سال چهارم از روز شنبه مورخ8/4/92 و دانش آموزان سال های اول ،دوم و سوم از روز یکشنبه مورخ 9/4/92 برگزار می گردد.

مدت اجرای  این دوره ها برای دانش آموزان پایه 7  هفته خواهد بود ودر هفته آخر دوره (هفته هفتم) از دانش آموزان ارزشیابی پایانی به عمل خواهد آمد.در این دوره برای دانش آموزان پایه روزهای یکشنبه و سه شنبه مطالب کتب درسی تدریس خواهد شد و روز های سه شنبه برنامه بازدیدهای علمی،فرهنگی و فعالیت های ورزشی پیش بینی شده است.

مدت دوره ی دانش آموزان سال چهارم 9 هفته می باشد که از روز شنبه لغایت روز چهارشنبه(هر هفته) ادامه خواهد داشت.ضمنا هفته نهم دوره به ارزشیابی پایانی اختصاص می یابد.