ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

گزارش برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی دبیرستان موحد

به استناد ماده ۱۸ آیین نامه اجرایی مدارس در بخشنامه 520/4811/220 و با نظر به ضرورت و اهمیت و نقش سازنده شوراهای دانش آموزی در فراهم نمودن زمینه های مناسب برای حضور فعال و با نشاط دانش آموزان در فعالیت های مدرسه ای و رشد اجتماعی آنان این واحد آموزشی جهت انتخاب اعضای شورای دانش آموزی فعالیت های ذیل را به عمل آورد...

1- تعیین ستاد انتخاباتی شوراهای دانش آموزی با ترکیب

الف- مدیر دبیرستان

ب- معاونان اجرایی و انضباطی

ج- معاون پرورشی

د-دو تن از دانش‌آموزان عضو شورای دانش آموزی سال گذشته

2-  تبین شرح وظایف و اهداف تشکیل شوراهای دانش آموزی توسط مدیر و معاون پرورشی دبیرستان در مراسم صبحگاهی طی سه نوبت و آشنا کردن دانش آموزان با وظایف و نحوه مشارکت آنان در برنامه های آموزشی و تربیتی مدرسه.

3-  ثبت نام دانش آموزان کاندید و معرفی آنان در مراسم صبحگاهی.

4- نصب تراکت های تبلیغاتی کاندیداها در تابلوها ی دبیرستان.

5- برگزاری انتخابات با حضور کلیه دانش آموزان دبیرستان روز چهارشنبه مورخ 96/8/3

روز چهارشنبه از ساعت 12:30 دقیقه دانش آموزان با اخذ برگ‌ها رای در صفوف منظم در حیاط مدرسه قرار گرفتند

و پس از نوشتن کاندیدهای مورد نظر خود برگه های رای خود را به صندوق انداختند. بلافاصله پس از پایان مراسم انتخابات در حضور اعضای ستاد مزبور آرا ماخوذه مورد شمارش قرار گرفت و افراد مشروح ذیل به عنوان اعضای اصلی و فرعی شورای دانش آموزی انتخاب شدند

برگزیدگان انتخابات شورای دانش آموزی