ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

جلسه مشاوره عمومی دانش آموزان پایه یازدهم

جلسه در روز پنجشنبه مورخ 96/07/20 در ساعت 9 صبح در سالن اجتماعات دبیرستان موحد برگزار گردید.

شروع جلسه مزین گردید به تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید و سپس مهندس امینی مشاور محترم پایه یازدهم به همراه آقای اکبرنیا پشتیبان محترم  در خصوص برنامه ریزی درسی و روش های مطالعه مباحثی را مطرح کردند.

ابتدا درباره داشتن هدف و بعد از آن برنامه ریزی و در پایان روش های مطالعه را به صورت کامل به دانش آموزان توضیح داد.

از آنجاییکه برنامه هفتگی هر کلاس متفاوت از هم می باشد، برای هر کلاس برنامه خاص آن کلاس نوشته شده و در ادامه جلسه توضیحی کامل درباره آن داده شد.

بعد از اتمام جلسه برنامه ریزی ،جناب آقای رسول زاده  مدیریت محترم دبیرستان مطالبی را در ارتباط با رعایت اصول اخلاقی و احترام گذاشتن به قوانین و مقررات  و حقوق دیگران مطالبی را اظهار داشته و در ادامه در خصوص اهمیت دروس پایه یازدهم نکاتی را به دانش آموزان گوشزد نموده و ضمنا دانش آموزان را به حضور در مراسم مذهبی و شرکت در نماز جماعت و زیارت عاشورا توصیه کردند.