ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

مراسم بزرگداشت مقام معلم و سالروز شهادت آیت الله مطهری

پنجمین جلسه شورای دبیران دبیرستان موحد روز سه شنبه مورخ 95/02/14 با حضورکلیه دبیران و همکاران محترم برگزار گردید. جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط آقای حمید محسنی طالقانی دبیر محترم دین و زندگی شروع شد.

سپس آقای مهندس هدایی موسس محترم دبیرستان با تبریک روز معلم به همکاران به رسالت خطیری که در جامعه بر عهده معلم واگذار شده مطالبی را بیان کردند و در خصوص معلم فرمودند معلم بایستی دارای دانش علمی و تربیتی و اخلاقی باشد و حریم خود و حرمت دانش آموز را حفظ کند و معلم واقعی کسی است که دارای صبر و حوصله وافر باشد و کسی که دارای صبر و حوصله باشد با اتکاء به دانش خود و مسائل اسلامی می تواند اندیشه ساز باشد و در ادامه اهمیت و لزوم استفاده از فنون و تکنولوژی نوین در جهت تربیت نسل جوان و نوجوان و فرایند تدریس اشاره کردند.همچنین نکاتی را نیز در رعایت و دقت نظر معلمان از بکارگیری سیستم های الکترونیک از قبیل موبایل و دیگر وسایل الکترونیکی مطالبی را عنوان کردند و تاکید فراوانی داشتند که همکاران و به ویژه دبیران محترم موارد ایمنی و حفاظتی استفاده از این گونه وسایل و تجهیزات بالاخص در فضای مجازی را رعایت نمایند. و در پایان از زحمات و تلاش های دبیران در پیشبرد اهداف آموزشی دبیرستان و ارتقای سطح علمی و آموزشی دانش آموزان تقدیر و تشکر کردند. در ادامه آقای علی سید منیر دبیر فیزیک به ذکر خاطراتی از تدریس خود در دیگر دبیرستان ها پرداختند و با بیان خاطرات مشترک با دبیران محترم فضایی توام با نشاط در جلسه ایجاد کردند.

در پایان جلسه آقای رسول زاده مدیر دبیرستان نیز به نوبه خود از تلاش ها و زحمات کلیه همکاران در انجام وظایف خود تقدیر و تشکر نمودند و سپس در خصوص امتحانات داخلی و نهایی دانش آموزان و همچنین زمان، محل و نحوه برگزاری امتحانات ، طراحی و آماده سازی سوالات و نحوه همکاری دبیران با دبیرستان در جریان برگزاری امتحانات مطالبی را اظهار کردند.

در پایان از کلیه همکاران در یکی از رستوران های شهر پذیرایی به عمل آمد.