گزارش جلسه انجمن اولیا و مربیان به تاریخ 96/7/18

اولین مجمع عمومی اولیا و مربیان دبیرستان غیردولتی موحد روز چهارشنبه مورخ 96/7/18 با حضور اولیای دانش آموزان، مسئولین،مربیان و مشاوران دبیرستان از ساعت 15:30 در سالن اجتماعات برگزار گردید.

پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آقای کاکاوند معاون پرورشی دبیرستان ضمن خیرمقدم  به اولیا در خصوص مسائل تربیتی و توجه اولیا به اصول و مبانی آیات قرآن کریم در باب تعلیم و تربیت و نگاه ویژه به دستورات الهی و توصیه های اولیا و ائمه اطهار به تربیت اسلامی فرزندان مطالبی را مطرح کردند.

در ادامه آقای رسول زاده مدیر دبیرستان با عرض خیرمقدم و تقدیر و تشکر از حضور اولیای دانش آموزان در جلسه ابتدا گزارشی از برنامه های آموزشی و تربیتی دبیرستان در سال تحصیلی 97-96 ارائه کردند و سپس در خصوص ضرورت و اهمیت تشکیل انجمن اولیا و مربیان و ضرورت مشارکت اولیا در تصمیم گیری مسائل آموزشی و تربیتی و همچنین در مورد موانع و عوامل اصلی عدم شکل گیری انجمن ها در دبیرستان ها نیز مطالبی را ایراد کردند.گروه پیشگامان صفر و یک به مدت 50 دقیقه در خصوص فضای مجازی و آسیب های ناشی از استفاده بی رویه دانش آموزان مطالبی را ارائه کردند.

در پایان جلسه انتخابات اعضای انجمن انجام گرفت و ابتدا 15 نفر از اولیا خود را به عنوان کاندید انجمن معرفی کردند و سپس با تعین رئیس سنی و منشی جلسه از بین 8 نفر به عنوان اعضای اصلی و علی البدل انتخاب شدند.