برگزاری دومین جلسه دیدار و مشاوره با اولیای پایه اول

دومین جلسه دیدار اولیا با دبیران و مشاوران پایه اول روز شنبه مورخ 93/8/17 از ساعت 15:30 در سالن اجتماعات دبیرستان برگزار شد.

دومین جلسه دیدار اولیا با دبیران و مشاوران پایه اول روز شنبه مورخ 93/8/17از ساعت 15:30 در سالن اجتماعات دبیرستان برگزار شد.

این جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و شرح تفسیر آن آیات توسط جناب آقای "کاکاوند"، معاونت محترم پرورشی دبیرستان آغاز شد.

در ادامه دو تن از دبیران دروس فیزیک و ریاضی سال اول دبیرستان به نام های آقایان "سید منیر" و "غلامی" به طرح نکاتی درباره چگونگی نحوه مطالعه  این دروس، اهمیت این دروس، پرسش و پاسخ با اولیای محترم دانش آموزان و پاره ای از نکات در حوزه ایجاد انگیزه در دانش آموزان و همچنین نکات تربیتی و رفتاری دانش آموزان پرداختند.

پس از سخنرانی دبیران محترم دروس فیزیک و ریاضی، جناب آقای "محرابی" مشاور و مسئول محترم دانش آموزان پایه اول درباره روند آموزشی دانش آموزان، نحوه مطالعه دروس کتاب درسی و کمک درسی مرآت، چگونگی روند مطالعه بهتر و پیشبرد سطح علمی دانش آموزان در کنار انجام دقیق و صحیح برنامه مطالعاتی مطالبی را بیان کردند. در ادامه نیز ایشان با نمایش نمودارها توضیحاتی درباره میانگین نمرات دروسی اختصاصی ریاضی، فیزیک، شیمی، زیست و مقایسه آن در بین چهار کلاس پایه اول ارائه کردند و سپس اولیای حاضر در جلسه طی پرسش و پاسخی سئوالات خود و ابهامات پیش آمده را در جلسه مطرح و و پاسخ آنرا دریافت نمودند.

در پایان جلسه نیز دبیر محترم تربیت بدنی جناب آقای "نژاد سلیم" به ذکر نکاتی درباره آمادگی جسمانی دانش آموزان و همچنین اهمیت و نقش به سزای ورزش در تقویت بنیه جسمی و روحی آنان پرداختند که نهایتا جلسه با طرح سئوالاتی از جانب اولیا و پاسخ دبیر درس تربیت بدنی به آنان به پایان رسید.