ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

آزمون AMC

چهلمین دوره مسابقات بین المللی ریاضی استرالیا AMC امروز پنج شنبه مورخ 24/6/95 مصادف با پانزدهم سپتامبر 2016 ازساعت 9صبح هم زمان با دیگر کشور های دنیا برگزارگردید.

چهلمین دوره مسابقات بین المللی ریاضی استرالیا AMC امروز پنج شنبه مورخ 24/6/95 مصادف با پانزدهم سپتامبر 2016  ازساعت 9صبح هم زمان با دیگر کشور های دنیا برگزارگردید

دانش آموزان شرکت کننده دراین دوره از مسابقات در طول سال تحصیلی گذشته  ودوره تابستانی 95 کلاس های آموزشی دروس مزبور را در دبیرستان موحد گذرانده بودند.

مدت زمان آزمون 75 دقیقه بود . دانش آموزان ابتدا اطلاعات مربوط به خود را دربخش  ویژه پاسخ برگ تکمیل نمودند وپس از توزیع دفترچه سوالات به پاسخگویی آن پرداختند.آزمون راس ساعت 10:15دقیقه صبح به اتمام رسید.