برنامه آموزشی مرحله اول کلاس های تقویتی دانش آموزان از روز دوشنبه 94/09/16 آغاز می گردد

به منظور تقویت بنیه علمی و آموزشی و آماده سازی دانش آموزان پایه های دوم و سوم جهت امتحانات نیم سال اول دبیرستان غیر دولتی موحد با همکاری دبیران محترم، برنامه آموزشی کلاس های تقویتی را طبق جدول ذیل آماده نموده که از تاریخ 94/09/16 آغاز خواهد شد.

حضور دانش آموزانی که توسط مسئولین پایه ها به این دوره های آموزشی معرفی می گردند الزامی است و هیچگونه هزینه ای بابت برگزاری آن از اولیا دریافت نمی گردد و این کلاس های آموزشی صرفا در قالب خدمات ویژه آموزشی رایگان محسوب می گردد.

برای مشاهده برنامه آموزشی کلاس های تقویتی نیم سال اول دانش آموزان بر روی کلمه دانلود کلیک نمایید.

تگ ها: برنامه آموزشی