ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

گزارشی بمناسبت هفتم مهرروزآتش نشانی وایمنی

بمناسبت هفتم مهر،روز آتش نشانی وایمنی مراسمی باشکوه باحضورماموران خدوم این سازمان دردبیرستان شهیدموحدباحضورهماهنگ مسئولین ودانش آموزان برگزارشد.

ابتدا جناب آقای دکتراحمدی مدیریت محترم دبیرستان ضمن خوش آمدگویی به بیان حساسیت های این سازمان درقبال خدمت رسانی به جامعه مطالبی راایرادنمودند.

سپس مسئولین این سازمان ضمن  ایرادبیاناتی مبسوط دررابطه بافعالیتهای آتش نشانی وچگونه ایمن ماندن درحوادث طبیعی وغیرمترقبه ،وظایف این سازمان که شامل مهارواطفاءحریق وحفاظت افرادوثروت های عمومی وخطرآتش سوزی وعوارض وسوانح ناشی ازآن،ارایه آموزش های لازم درامورآتش نشانی وخدمات ایمنی درسطوح مختلف و....... رابیان داشتند وباوسایل موجود بصورت عملی اطفاء حریق رانشان دادند وضمن پرسش به سئوالات دانش آموزان پاسخ دادند.

معاونت پرورشی دبیرستان شهیدموحد