جلسه توزیع کارنامه نوبت اول دانش آموزان سال سوم دبیرستان

این جلسه در روز یکشنبه مورخ 94/11/04 رأس ساعت 15:30 در سالن همایش دبیرستان موحد برگزار گردید.

جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط جناب آقای رستمیان (معاون محترم پرورشی) آغاز گردید. سپس ایشان در مورد اعزام دانش آموزان به اردوی مشهد مقدس و نحوه ثبت نام دانش آموزان در این اردو سخنرانی کردند. در ادامه آقای رسول زاده، مدیریت محترم دبیرستان ضمن خیر مقدم به اولیای دانش آموزان، سخنانی را در باب امتحانات نوبت اول و نحوه برگزاری این امتحانات و واقعی بودن نمرات ایراد فرمودند. سپس ایشان مطالبی را در مورد تربیت و رشد فرزندان در حیطه های مختلف مطالبی را  ایراد کردند. سپس خطاب به دانش آموزان و مسئولین پایه خواستند که با جدیت و تلاش هر چه بیشتر، در ایام باقیمانده تا امتحانات نوبت دوم به مطالعه بپردازند، با این امید که در امتحانات خرداد ماه نتایج خوبی را کسب کنند.

سپس آقای محمدپور، مسئول و مشاور پایه سوم تجربی نمودارهای مربوط به امتحانات نوبت اول، میانگین نمرات دانش آموزان در دروس مختلف در امتحانات نوبت اول، گزارشی از فعالیتهای آموزشی دانش آموزان در سه ماهه ابتدای سال تحصیلی، چگونگی تخصیص بارم به هر یک از فصول در امتحانات خرداد ماه و چگونگی برنامه ریزی برای موفقیت در امتحانات خرداد ماه رار ارائه کردند.

پس از ایشان، آقای حسینخانی، مشاور پایه سوم ریاضی، میانگین ها و نمودارهای مربوط به نمرات دانش آموزان را در امتحانات نوبت اول مورد بررسی قرار دادند. همچنین درباره ارزش نمرات امتحانات نهایی و تأثیر آن در قبولی دانش آموزان در کنکور سراسری صحبت کردند.

در ادامه کارنامه امتحانات نوبت اول دانش آموزان به همراه لوح های تقدیر و جوایز نفرات برتر و ممتاز به ایشان اهدا گردید.

تگ ها: توزیع کارنامه نیمسال اول