ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

گزارش برگزاری اردوی یکروزه زیارتی قم وجمکران اسفندماه92

شدند بعدازصرف صبحانه به حرم مطهرحضرت معصومه (س) مشرف شده وبعد از زیارت آن بزرگوار و زیارت قبورمراجع تقلید،توسط حجت السلام خانی ازروحانیون شهرقم راهی بیت حضرت امام خمینی (ره)شده وتوسط یکی ازاعضاء بیت زندگی سیاسی ومبارزاتی امام روایت شد . بعدازآن راهی مکان بیت النور منزل حضرت معصومه (س) شدیم وبه زیارت پرداختیم ،کاروان مجددابه حرم جهت اقامه نمازظهروعصررفته وبعدازنمازجهت صرف ناهاربه یکی ازرستورانهای شهرعزیمت کرده ،بازدید از بارگاه خضرنبی (ع)یکی دیگر ازبرنامه های متنوع این اردو بود چراکه پس از طی مسافتی کوه نوردی به آنجارسیده وبه زیارت پرداخته،باحضوردرمسجدمقدس جمکران واقامه نماز مغرب وعشا و زیارت خاص امام زمان (عج) راهی تهران شدیم .