ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

سومین جلسه شورای دبیران

سومین جلسه شورای دبیران، با محوریت بررسی و تحلیل نتایج سومین آزمون مرآت و همچنین درخصوص هماهنگی های لازم برای امتحانات نوبت اول روز شنبه مورخ 29 آذر ماه رأس ساعت 16 در سالن اجتماعات دبیرستان موحد برگزار گردید.

در ابتدا جناب آقای کاکاوند، معاون محترم امور پرورشی، آیاتی  چند  از کلام اله مجید را قرائت کرده و پس از ترجمه آیات خوانده شده، راجع به تفسیر آیات تلاوت شده مطالبی راایراد کردند. در ادامه نیز ایشان سخنانی در باب آموزه های اخلاق اسلامی بیان کردند.

در ادامه جناب آقای مهندس هدایی، مؤسس محترم دبیرستان، نتایج سومین آزمون مرآت را مورد تحلیل و بررسی قرار دادند. نتایج آزمون که به صورت نموداری توسط مسئولین پایه تهیه و تنظیم شده بود توسط مؤسس محترم دبیرستان مورد تحلیل و ارزیابی قرار گرفت و از دبیرانی که سطح میانگین نمرات ایشان از میانگین کشوری خیلی پایین تر بود، پیشنهادهایی در خصوص افزایش سطح نمرات، میانگین و درصدهای آزمون نظر خواهی شد. همچنین از کلیه دبیرانی که میانگین نمرات آنان در این آزمون بالاتر از میانگین کشوری بود مورد تشویق قرار گرفتند و برای ایشان مبلغی را به عنوان پاداش در نظر گرفتند.

بعد از اتمام سخنان مؤسس محترم دبیرستان، آقای رسول زاده مدیریت محترم دبیرستان ضمن تقدیر از زحمات وتلاشهای بی وقفه دبیران در طول سه ماهه گذشته که موجب رشد وشکوفایی دانش آموزان گردیده مطالبی را درمورد مباحث مختلف  ازقبیل: 1- نتایج آزمون مرآت و هدف گذاری جهت آزمون بعدی مرآت، 2- برگزاری امتحانات نوبت اول و ارائه تصمیمات شورای دبیرستان و ابلاغ آن به دبیران محترم 3- نحوه طرح سؤالات (استاندارد بودن سطح سؤالات، استفاده از تمام شیوه های ارزشیابی متناسب با استاندارادهای تعریف شده در شورای عالی آموزش و پرورش 4-نحوه تصحیح اوراق، بارم بندی و رعایت کامل مفاد بودجه بندی مصوب آموزش و پرورش در نوبت اول که متناسب با تغییرات کتاب های درسی می باشد.)5- سیاست های کلی دبیرستان در برگزاری امتحانات نوبت اول به کلیه دبیران ابلاغ و برنامه مراقبت دبیران در امتحانات نوبت اول نیزبه ایشان ابلاغ گردید.

در انتها نیز کلیه دبیران از جناب آقای رسول زاده بابت ایجاد نظم و آرامش در محیط کار قدردانی و تشکر کردند.