نخستین صبحگاه پایگاه تابستانی

آغاز فعالیت های پایگاه تابستانی سال تحصیلی 93-92 با برگزاری نخستین مراسم رسمی صبحگاه همراه بود .

این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط مسئول أمور فرهنگی آغاز و با تذکراتی  از جانب معاونت اجرایی و انضباطی ادامه یافت . سپس مدیریت محترم دبیرستان جناب آقای دکتر احمدی، مطالبی را پیرامون قوانین سال تحصیلی جدید، فرهنگ سکوت ، وظیفه شناسی ، رعایت حقوق شهروندی ، رعایت پوشش ظاهری مناسب و همچنین اهداف و برنامه های دبیرستان مطرح نمودند . در پایان پس از قرائت دعای سلامتی امام زمان (عج) دانش آموزان کلیه پایه ها به ترتیب در کلاس های خود حاضر شدند .