دومین اردوی سال تحصیلی دبیرستان موحد (اردوی شهریار)

به حول و قوه ی الهی دومین اردوی سال تحصیلی دبیرستان موحد در تاریخ پنجشنبه 24 آبان 1397 ویژه پایه های دهم و یازدهم در اردوگاه شهید منتظری شهریار برگزار شد .

این اردو با هدف ترویج فرهنگ ورزش و تربیت بدنی ، شناخت و تعامل بیشتر میان دانش آموزان و مربیان و نیز تقویت روحیه شادی و نشاط، با همراهی مشاور و پشتیبان پایه دهم ، معاون انظباطی و معاون پرورشی دبیرستان از ساعت 8:30 صبح الی 19 برگزار گردید .

دانش آموزان پس از ورود و اسکان در اردوگاه از ساعت 10 تا 13 در زمین سالن های والیبال،  فوتسال ، پینگ پنگ و زمین چمن اردوگاه به مسابقات پرداختند ، سپس ناهار را در رستوران اردوگاه صرف نموده و نمازجماعت با حضور کلیه مربیان و دانش آموزان نمازگزار اقامه گردید.

مجددا از ساعت 14 سالن های پینک یپنگ و فوتبال دستی ، والیبال، فوتسال و چمن در اختیار آنها قرار گرفت و به تمرینات آماده سازی برای مسابقات منطقه پرداختند.

در پایان نیز از ساعت 17 الی 18:30 در استخر مجموعه به شنا و تفریحات آبی مشغول شدند.

ساعت 19 با اتمام برنامه ی اردویی دانش آموزان از اردوگاه خارج و طبق اعلام قبلی رأس ساعت 20 به مدرسه رسیدند.

این اردو که با رضایتمندی حداکثری دانش آموزان برگزار شد در ساعت 20 به پایان رسید و دانش آموزان قبل از ساعت 21 در مقابل مدرسه پیاده شدند.