برگزاری جلسه اول اولیا سال چهارم

موضوع جلسه:تعامل مطلوب با اولیا در جهت رشد علمی دانش آموزان وارائه گزارش تابستان 93 .

جلسه از ساعت 10:30 شروع شد و در ابتدا آقای رسول زاده به مدت 30 دقیقه بیاناتی را ایراد فرمودند سپس آقای مهاجر به مدت 1ساعت و 30 دقیقه راجع به موارد زیر صحبت کردند:

1- نحوه صحیح مطالعه یک دانش آموز کنکوری و نحوه برخورد صحیح اولیا با دانش آموزان در این مقطع حساس.

2-ارائه کارنامه آزمون اول که در تاریخ  93/05/17 دانش آموزان در آن شرکت کردند و بیان توضیحاتی راجع به کیفیت این آزمون.

3-ارائه بودجه بندی آزمون 93/06/28 و توضیحاتی راجع به این آزمون.

4-ارائه بودجه بندی 12 مرحله آزمون های آزمایشی(10 مرحله آزمون های گزینه 2 و دو مرحله آزمون های جامع سنجش)

5-ارائه برنامه مطاعاتی برای تاریخ 06/15 الی 06/27 برای آمادگی آزمون 06/28