اردوی آموزشی پژوهشکده رویان

در راستای اهداف آموزشی و پرورشی دوره های تابستانی این واحد آموزشی یک دوره بازدید علمی و کلاس های آموزشی مورخ 5/5/95 در پژوهشگاه رویان برگزار کرد

در این دوره دانش آموزان پایه سوم رشته تجربی با حضور در کلاس های آزمایشگاهی سلول های بنیادی و ژنتیک با مباحث مختلف و تازه های این حوزه آشنا شدند. اساتید پژوهشکده مزبور طی یک جلسه آموزشی فعالیت های تئوری و آزمایشگاهی را با موضوعات فوق برگزار کردند . در ادامه دانش آموزان از موزه سلول های بنیادی و بانک بند ناف بازدید بعمل آوردند.

هدف از برگزاری این اردو آشنایی بیشتر دانش آموزان با رشته تجربی و فعالیت های بنیادی و آزمایشگاهی بوده است.