عزاداری امام حسین (ع)

عزاداری، احیاء خط خون و شهادت و رساندن صدای مظلومیت آل علی (ع) به گوش تاریخ است. «اشک»، زبانِ دل است و «گریه»، فریاد عصر مظلومیّت . رسالت «اشک»، پاسداری از «خون شهید» است.کربلا عصاره بهشت است و عاشورا آبروي عشق. اگر کربلا نبود هيچ گلي از زمين نمي روييد و مشام هيچ انسان آزاده اي حقيقت را استشمام نمي کرد.

هم زمان با فرارسیدن ایام سوگواری سید و سالار شهیدان ، حضرت اباعبدا.. الحسین (ع) ، و با هدف تعظیم شعائر اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام)و بزرگداشت مقام شهدای کربلا ،معاونت پرورشی دبیرستان موحد اقدام به برپایی مراسم عزا ویژه دانش آموزان و همکاران این واحد آموزشی نمود.

این مراسم در روز چهارشنبه مورخه 94/7/29 از ساعت 12:30 در سالن اصلی دبیرستان و هم زمان با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر آغاز گردید.

در ادامه جناب آقای دکتر جوادی ،دبیر محترم درس عربی ،  با بیان مطالبی پیرامون وقایع کربلا و همچنین کرامات و فضائل اهل بیت (علیهم السلام) ، توضیحاتی نیز در رابطه با قدرت علمی امیر المومنین (ع) و مناظره های ایشان با اقوام مختلف ، بخصوص قوم یهود مطرح نمودند.سپس معاون پرورشی دبیرستان به مدح اهل بیت پرداخته و اشعاری پیرامون مظلومیت خاندان پیامبر گرامی اسلام (ص) قرائت کردند.

پس از عرض روضه ، کوچه های عزا توسط دانش آموزان تشکیل شده و مراسم سینه زنی آغاز گردید ، در این بخش علاوه بر معاون پرورشی دبیرستان ، دو تن از دانش آموزان این واحد آموزشی نیز به مدیحه سرایی پرداخته و شور و حال معنوی خاصی بر مجلس حاکم شد.

در انتها نیز دانش آموزان و همکاران بخش های مختلف اداری ، میهمان سفره با برکت اهل بیت شدند و پس از پذیرایی و صرف ناهار ، این مراسم در ساعت 14:20 به پایان رسید.

تگ ها: عزاداری امام حسین (ع)