ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی

به منظور مشارکت دانش آموزان در امور مربوط به مسائل آموزشی ، پرورشی ، انضباطی و ایجاد ارتباط دو طرفه ، صحیح و مستقیم بین آنان و مدرسه و همچنین با هدف ارج نهادن به شخصیت و کرامت انسانی و تقویت اعتماد به نفس ، مسئولیت پذیری و مشارکت جویی میان نوجوانان میهن عزیزمان و در راستای دستورالعمل ارسالی از طرف اداره آموزش و پرورش منطقه 5 شهر تهران ، معاونت پرورشی دبیرستان موحد ، طبق سنوات گذشته ، اقدام به برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی نمود .

پس از اطلاع رسانی در قالب مراسم صبحگاه و همچنین نصب پوستر های مربوط به برگزاری انتخابات ، معاونت پرورشی دبیرستان موحد ، اقدام به ثبت نام از دانش آموزان علاقه مند به کاندید شدن در انتخابات نموده و مقرر گردید که نامزد های انتخاباتی تبلیغات خود را به این معاونت تحویل داده تا در مکان معین ، در معرض دید کلیه دانش آموزان این واحد آموزشی قرار بگیرد .

در صبحگاه روز  دو شنبه  مورخه 94/08/04 نیز ، کلیه نامزد ها که تعداد آنها 24 نفر بود، روی سِن مراسم صبحگاهی قرار گرفته و به معرفی بیشتر خود پرداختند .

انتخابات نیز در روز سه شنبه مورخه 94/08/05 با حضور کلیه دانش آموزان در حیاط دبیرستان برگزار گردید که سه تن از دانش آموزان به عنوان ، رئیس ، منشی و ناظر، با کارت هایی آویخته بر سینه ، وظیفه حراست و نظارت بر صندوق و همچنین چگونگی برگزاری انتخابات را بر عهده داشتند .

در پایان نیز ، پس از گشودن صندوق و شمارش آراء ، منتخبین دانش آموزان شناسایی شده و اسامی آنان در قالب اعضای شورای دانش آموزی در سال تحصیلی 95-94 بر روی برد فرهنگی دبیرستان قرار گرفت و مقرر گردید که معاونت پرورشی ، نخستین جلسه شورا را با هدف ارائه توضیحات لازم و بیان اهداف و شرح وظایف شورا ، در اسرع وقت و با حضور کلیه اعضا برگزار نماید .

تگ ها: شورای دانش آموزی