ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

بازدید از موزه نجوم و ستاره شناسی

با استعانت از خداوند متعال طبق جدول زمانی بازدید های آموزشی تربیتی فعالیت های تابستانی 95 دانش آموزان پایه دهم رشته های ریاضی و تجربی به همراه تعدادی از مشاوران و مربی تربیتی دبیرستان روز سه شنبه مورخ 5/5/95 دانش آموزان پایه دهم ریاضی و تجربی و سوم ریاضی در ساعت 8:30 لغایت 13 صبح از موزه ستاره شناسی و نجوم بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید دانش آموزان از کلیه بخش های مختلف موزه که شامل

الف: تالار کهکشان (در سقف این تالار گنبد آسمان صورت های فلکی ، ستارگان ، سیاره ها ، منظومه خورشیدی و کهکشان طراحی شده )

ب:سالن ترازو ها(سالنی است که درآن با استفاده از ترازوهای مختلف وزن افراد در سیارات گوناگون مقایسه می گردد)

ج:سالن فیزیک (سالنی است که در آنها دستگاههای مختلف جهت آزمایش های گوناگون در زمینه های علوم پایه از جمله مکانیک ، نور ، امواج و اصوات ، الکتریسیته ، مغناطیس و لیزر تعبیه شده)

د: سالن سینمای سه بعدی(در این سالن فیلمی مربوط به نجوم و ستاره شناسی نمایش داده شد) بازدید به عمل آوردند.

هدف آموزشی این اردو ارتقا سطح علمی دانش آموزان در حوزه نجوم آشنایی آنان با صور فلکی،ستارگان،سیاره ها و منظومه شمسی و کهکشانها و شناخت کافی از ادوات نجومی،کارگاه رویت هلال ماه بوده است و طی این اردو دانش آموزان با مشاهیر کهن و معاصر ایرانی در علم نجوم آشنا شدند.