ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

اردوی سیاحتی و زیارتی مشهد مقدس 94_93

اردوی سیاحتی و زیارتی مشهد مقدس، با حضور پرشور دانش آموزان، مسئولین، و مربیان دبیرستان موحد از روز دوشنبه مورخ 93/11/6 آغاز و صبح جمعه مورخ 93/11/10 به لطف الهی به پایان رسید. هدف از برگزاری این اردو تعمیق باورهای مذهبی، شناخت کافی از شخصیت و زندگی امام رضا علیه السلام، تقویت روحیه نشاط و حسن همکاری و تعاون و ... بود.

طبق روال سالهای گذشته پس از اخذ مجوز برگزاری اردو از اداره آموزش و پروش منطقه 5 و انجام تمهیدات لازم مبنی بر تامین مکان و هتل مناسب و وسایل رفت و آمد دانش آموزان و همراهان، از دانش آموزان ثبت نام به عمل آمد و خوشبختانه با استقبال خوب آنان (حدود یکصد نفر و با موافقت اولیای آنان) مواجه شد. از صبح روز سه شنبه پس از ورود به شهر مقدس مشهد، دانش آموزان در هتل سه ستاره خیام واقع در خیابان شیرازی که از امکانات و تسهیلات بسیار مناسبی برخوردار بود استقرار یافتند و در طول اقامت در شهر مقدس مشهد، بارها به زیارت حرم مطهر امام رضا علیه السلام مشرف شدند. خوشبختانه با عنایت الهی و توجه ویزه امام رضا علیه السلام، دانش آموزان توفیق استفاده از سالن غذا خوری امام رضا (ع) و صرف غذای آن مکان مقدس را کسب نمودند. در مدت اقامت، دانش آموزان از اماکن مختلفی بازدید به عمل آوردند که به برخی از آنها اشاره می شود:

1 - حرم مطهر امام رضا علیه السلام و صحن های گوناگون آن

2 - حرم دو امامزاده یاسر و ناصر بن موسی الکاظم