پایان کلاسهای تابستانی و آزمونهای جامع پایه دوازدهم

آزمونهای جامع تابستان 97

بسمه تعالی

دوره آموزش تابستانی دانش آموزان سال دوازدهم از روز شنبه مورخ 16/4/97 با حضور کلیه دانش آموزان در قالب 4 کلاس درسی آغاز شد. و طی این دوره دانش آموزان به مدت 8 هفته آموزش مباحث کتب پایه های دهم و یازدهم و در مواردی نیز مباحثی از کتب درسی جدید التالیف پایه دوازدهم را آموزش دیدند.

در این دوره به طور منظم از آموخته های دانش آموزان جهت ارزشیابی آزمون های هفتگی بعمل می آمد. و عملکرد درسی آنان در پایان هفته چهارم با برگذاری آزمون جامع 1 مورد ارزیابی قرار گرفت.

این دوره آموزشی روز چهارم شهریور ماه به پایان رسید و روز پنج شنبه پانزدهم شهریور آزمون جامع 2 از دانش آموزان بعمل آمدواین دوره به پایان رسید.