ملاقات با همسر سردار شهید سر لشگر خلبان عباس بابایی

به منظور گرامی داشت و تجلیل از مقام شامخ سردار شهید سر لشگر خلبان عباس بابایی جمعی از مسئولین دبیرستان غیر دولتی موحد جهت دیدار از خانواده محترم شهید بابایی در بیت ایشان حضور یافتند .

این دیدار که در یک  فضای بسیار صمیمی برگزار گردید آقای دکتر احمدی مدیریت محترم دبیرستان با تجلیل از صبر و مقاومت خانواده های معظم شهدا ، آنان را مایه سرافراز کشور دانست و اظهار داشتند که اگر ایثار گری و فداکاری های شهیدانی چون شهید بابایی نبود ، امروز هرگز نمیتوانستیم عزت و استقلال و پیشرفت داشته باشیم . سپس همسر گرامی شهید بابایی به بیان خاطرات ، سجایای اخلاقی و شجاعت و فداکاری های همسر خود پرداختند و اظهار داشتند مردم شریف ایران بالاخص جوانان عزیز کشور با نصرت الهی ، و رهنمود های مقام معظم رهبری باید با گذر از پیچ و خم های سخت ، سرافرازانه در آبادانی ، توسعه و پیشرفت کشور تلاش کنند.

در پایان با ذکر فاتحه برای شادی روح بلند شهدا به ویژه شهید بابایی با تشکر از میهمان نوازی خانواده سرافراز شهید بابایی برای عزت و سربلندی همه خانواده های شهدا ازدرگاه  خداوند متعال طلب آرزو شد.