برگزاری جلسه شورای دبیران دبیرستان موحد

اولین جلسه شورای دبیران روز چهارشنبه مورخ 26/06/1393 از ساعت 16 با حضور جمعی از دبیران ، مربیان و مشاوران و مسئولین مربوطه در سالن اجتماعات دبیرستان برگزار گردید.

جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید توسط آقای کاکاوند، معاون محترم پرورشی آغاز گردید و سپس ایشان ضمن ترجمه آیات خوانده شده، در خصوص اهمیت و نقش معلمان در تربیت فرزندان جامعه اسلامی مطالبی را بیان داشتند.

سپس آقای مهندس هدایی مؤسس محترم دبیرستان ضمن خوشامدگویی به دبیران ، نیروهای اجرایی بخش آموزش را معرفی کردند و سپس به بیان اصول و سیاست های دبیرستان و تبیین برنامه های آموزشی سال تحصیلی 94-93 پرداختند و در ادامه ایشان به موضوع شأن و منزلت مقام معلم و انتظاری که جامعه از یک معلم دارد اشاره کردند. و اظهار داشتند که شما معلمان باید درنوع پوشش وانتخاب لباس مناسب و نحوه رفتار و گفتار خود دقت کنید،و از آنجاییکه معلمان همواره به عنوان یک الگوی تربیتی مناسب برای جوانان جامعه مان می باشند باید کوشش و اهتمام خود را بکارگیرند تازمینه رشد و شکوفایی و ارتقای سطح علمی دانش آموزان مهیا گردد و همچنین در تدریس مطالب درسی به رعایت بودجه بندی مطالب درسی، و فراهم آوردن موجبات ارزشیابی به موقع از پیشرفت تحصیلی دانش آموزان توجه کنید.

ازجمله مسایلی که ایشان تاکید داشتند عبارت بود از:

1.استفاده از کتاب‌های کمک آموزشی مرآت + آزمون های هفت گانه مرآت با رعایت درجه بندی در پایه در کنار کتب اصلی دروس

2.استفاده از آزمون‌های گزینه 2 و سنجش در سال چهارم

3.ارزشیابی دانش آموزان در عملکرد تدریس اساتید از طریق برگزاری و گزارش آزمون

4.ایجاد انگیزه و برانگیختن حس خلاقیت در دانش آموزان

5.پروژه محور کردن کار دانش آموزان

6.استفاده از آزمایشگاه مجازی

7. ارائه جزوات و نمونه سوالات امتحانات نهایی سال سوم و چهارم  متناسب با هر فصل

8.کلاس‌داری مناسب و شیوه تدریس مدرن متناسب با علم روز

9.تهیه خلاصه درس برای دانش آموزان قبل از شروع امتحانات ترم

10.ایجاد پرونده مشاوره برای هر دانش آموز

11.بکارگیری صحیح از امکانات مدرسه

12.پوشش مناسب و در شاٌن معلم برای اساتید و همکاران محترم

13.تبیین میانگین نمرات با ایجاد کارگروه هر درس و مصوب مشاوران آن ها

سپس آقای رسول زاده مدیریت دبیرستان با عرض خیرمقدم و تشکر از حضور به موقع همکاران در جلسه امروز، ابتدا از فرآیند جذب دانش آموزان مستعد در پایه اول و روند برگزاری کلاسهای تابستانی ، عملکرد دبیران و دانش آموزان بر اساس ارزشیابی پایاینی دوره  گزارشی ارائه کردند و در ادامه با نمایش آمار و اطلاعات لازم، به تحلیل دلایل و علل عدم پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در سه ساله اخیر پرداختند و با بیان نقاط قوت و ضعف دانش آموزان توصیه هایی را در پیشگیری از بروز موانع و مشکلات آموزشی ارائه کردند. همچنین ایشان توصیه هایی در خصوص نحوه همکاری با مسئولین دبیرستان بیان داشتند.

در ادامه جلسه کارشناس مؤسسه مرآت جهت اطلاع و آگاهی دبیران از نحوه استفاده از کتاب معلم و ارتباط آن با کتاب کار و کتاب کارو تمرین توضیحاتی دادند.

جلسه رأس ساعت 18:30 به پایان رسید.

تگ ها: جلسه شورای دبیران,دبیرستان موحد