جشن آغاز سال تحصیلی(بازگشایی مدارس)

با استعانت از خداوند متعال ، همانند سنوات گذشته ، جشن بازگشایی و تحلیف دانش آموزی دبیرستان غیر دولتی هوشمند موحد ، در سال تحصیلی 94-93 در نخستین روز مهرماه و مقارن با هفته دفاع مقدس برگزار گردید.

این مراسم در حیاط دبیرستان و با حضور میهمانان و مدعوین ارجمندی ازجمله ، نماینده محترم آموزش و پرورش منطقه 5 ، رؤسای محترم بانک های دولتی و غیر دولتی ، رؤسای محترم کلانتری منطقه ، اعضای محترم انجمن اولیا و مربیان ، موسس ، مدیر ، دبیران و همکاران محترم این واحد آموزشی و کلیه دانش آموزان از راس ساعت 7:30 آغاز گردید.

ابتدا آیاتی چند از  کلام الله مجید توسط معاون محترم پرورشی جناب آقای کاکاوند ، تلاوت شد ،سپس سرود جمهوری اسلامی ایران پخش گردید و در ادامه موسس محترم دبیرستان ، جناب آقای مهندس هدایی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و زنده نگه داشتن یاد سرلشگر شهید علیرضا موحد دانش (که این دبیرستان به نام این شهید والامقام نام گذاری شده است)  سخنانی را پیرامون اهمیت خود باوری در بین دانش آموزان و همچنین برنامه های پیش روی دبیرستان موحد مطرح نمودند.

در ادامه سرود دانش آموزی ((ای مدرسه سلام )) اجرا و به دنبال آن مدیریت محترم دبیرستان جناب آقای رسول زاده ضمن خیر مقدم به میهمانان و دانش آموزان  به طرح چشم انداز برنامه های سال تحصیلی جاری و نکاتی پیرامون مسائل تربیتی و آموزشی و بزرگداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس پرداختند.

ادامه برنامه با قرائت سوگند نامه توسط مسئول أمور فرهنگی آقای رستمیان همراه بود که طی آن مسئولین و دانش‌آموزان این واحد آموزشی هم‌قسم شدند تا با تمام توان در راستای پیشرفت و تعالی بکوشند .

مراسم ظل القرآن پایان بخش برنامه بازگشایی بود که مجموعه دانش آموزان در قالب صفوف منظم ، پس از عبور از زیر قرآن کریم ، در کلاس‌های درس خود حاضر شدند.

تگ ها: جشن آغاز سال تحصیلی دبیرستان موحد