ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

برگزاری مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)

امشب آسمان در سکوت است ماه گویی پرده سیاه بر چهره کشیده است ستارگان دیگر سوسو نمی زنند.

برگزاری مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) امروز چهارشنبه مورخ 1395/12/11  در دبیرستان موحد برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور پرشور دانش آموزان مسئولین و دبیران دبیرستان برگزار شد حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا طباطبایی سخنران مراسم ضمن توضیح پیرامون شخصیت و زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) خاطرنشان کردند که دانش آموزان در زندگی باید شیوه زندگی ائمه اطهار و معصومین بویژه حضرت فاطمه زهرا(س)را الگوی خود قرار دهند ایشان ضمن لازم شمردن الگوپذیری از حضرت فاطمه (س) تاکید کردند که حضرت فاطمه زهرا(س)مصداق کامل ترین بنده نزد شیعیان هستند.دانش آموزان عزیز باید از گناهان و اعمال ناپسند پرهیز کنند و در مسیر هدایت الهی قرار بگیرند تا عاقبت به خیر شوند.

پس از سخنرانی ایشان مراسم سوگواری و سینه زنی توسط دانش‌آموزان ادامه داشت و این مراسم ساعت 14/20 دقیقه به پایان رسید.