دومین نشست تخصصی مسولین مدرسه با اولیای دانش آموزان سال دهم

مراسم با تلاوتی چند از آیات قران کریم ساعت 16:05 آغاز شد. در ابتدای جلسه معاونت محترم پرورشی جناب آقای پرویزی توضیحاتی در مورد عملکرد پرورشی در تابستان و برنامه های ترم پیشِ رو ارائه کردند و پس از آن در مورد تعلیم و تربیت در خانواده توضیحاتی ارایه دادند .

پس از آن اقای رسول زاده مدیر محترم دبیرستان با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و خیر مقدم به اولیای گرامی به ایراد سخنرانی پرداختند.ایشان در ابتدا به تقویت بخش نیروی انسانی دبیرستان اشاره کردند و سپس به نقش خانواده در تعلیم وتربیت دانش آموزان اشاره کردند و رکن اساسی در پرورش دانش آموزان را نهاد خانواده دانستند و بیان کردند که نقش مدرسه در رشد دانش آموز بدون کمک خانواده ها امکان پذیر نیست.

ایشان در ادامه به اهمیت تلاش وجدیت دانش آموزان آموزان و هماهنگی این تلاشها با تقویم اجرایی اشاره کردند و به خانواده ها توصیه کردند که با مطالعه این تقویم، برنامه ریزی های لازم را جهت موفقیت فرزندانشان خویش انجام دهند و اگر ضعفی در برنامه ها مشاهده کردند با انتقال ان به دبیرستان ما را در آموزش و تربیت فرزندانشان بیش از پیش یاری نمایند. در پایان به اهمیت و ضرورت ارتباط اولیا با دبیرستان پرداختند و به تشکیل انجمن اولیا ومربیان و اهمیت حضور اولیای سال دهم در این انجمن اشاره کردند و فرمودند در پایان جلسه با برگزاری انتخابات به انتخاب نمایندگانی از اولیای سال دهم در این انجمن می پردازیم.

در ادامه جلسه آقای رفیعی مشاور محترم سال دهم به بیان نکاتی سودمند پرداختند و با خیر مقدم حضور اولیای محترم از حضور ایشان و اهمیتی که به آینده فرزندانشان می دهند تشکر کردند. ایشان از برگزاری ایستگاههای مطالعاتی ،اهمیت آنها صحبت کردند.اهمیت برگزاری کلاسها و ساعات اضافی در برنامه را شرح دادند و این عمل را نشان عزم جدی دبیرستان در رسیدن به موفقیت دانستند و اشاره کردند این موفقیت با همراهی خانوده ها میسر می شود.

آقای رفیعی در مورد تراز و تفاوت آن با درصد ایراد سخن نمودند ، گزارشی تحت عنوان عملکرد تابستانی ارائه کردند و پس از آن در مورد فرهنگ تفاهم و روش تربیتی صحیح بدون داشتن بازنده در برخورد با فرزندان مطالبی را بصورت پاورپوینت ارائه نمودند.