مراسم بزرگداشت عید غدیر

با استعانت از ذات باری تعالی و با هدف اشاعه و ترویج فرهنگ ولایت ، فداکاری و خودسازی، مراسم جشن عید سعید غدیر خم با شور و نشاط فراوان در دبیرستان غیر دولتی موحد برگزار گردید .

این مراسم که با هماهنگی قبلی در قالب تراکت های بزرگ و همچنین در مراسم صبحگاهی میان دانش آموزان ، اطلاع رسانی شده بود ، ظهر روز شنبه مورخ 94/7/11 در حسینیه شهید موحد دانش و با حضور تعداد کثیری از دانش آموزان این واحد آموزشی پس از برگزاری نماز جماعت ظهر و عصر به مرحله اجرا در آمد .

برنامه با اقامه نماز ظهر و عصر آغاز و با قرائت فرازی از دعای پر فیض توسل و همچنین اشعاری در وصف مولای متقیان ، حیدر کرار ، حضرت علی بن ابی طالب (ع) ، توسط معاون پرورشی دبیرستان ادامه یافت .

سپس ، با اجرای چند مولودی و سرود توسط معاون پرورشی و چند تن از دانش آموزان عزیز  ، فضای شادی و سرور در حسینیه ، حاکم شد، در ادامه ، پس از معطر کردن فضا با تکرار مکرر ذکر ((علی "ع")) توسط دانش آموزان ، فضای معنوی خاصی بر محیط طنین انداز شد.

در پایان نیز برای حاضرین برای ظهور یوسف زهرا ، حضرت مهدی (عج) دست به دعا شدند که با ((آمین)) گفتن دانش آموزان همراه بود .

دانش آموزان پس از پذیرایی و صرف شیرینی ، در کلاس های درس خود حاضر شدند .

تگ ها: غدیر