ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

اردوی علمی بازدید از پژوهشگاه رویان

طبق برنامه پیش بنی شده در تقویم اجرایی، اردوی علمی بازدید از پژوهشگاه رویان روز سه شنبه مورخ 25/09/93 انجام شد.

این اردو که کلیه 42 نفر دانش آموز سال دوم و سوم تجربی حضور داشتند، رأس ساعت 10:30 آغاز شد. هدف از این اردو شناخت فعالیتهایی بود که در این مؤسسه انجام می گیرد. در این راستا این مؤسسه نمایشگاهی را ترتیب داده بود و کلیه فعالیتهای خود را به صورت تفکیکی برای دانش آموزان به صورت کامل تشریح می کرد.هدف کلی این مؤسسه از برپایی نمایشگاه، آشنایی دانش آموزان با سلول های بنیادی و علاقه مند کردن آنان به دانش و فناوری زیست شناسی نوین بود. در این نمایشگاه دانش آموزان در ابتدا با کلیه تجهیزات آزمایشگاهی آشنا شده و سپس هر کدام از دانش آموزان به صورت جداگانه با وسایل آزمایشگاهی کار می کردند.

غرفه های این نمایشگاه به شرح ذیل بودند:

• بخش کشت و نگهداری سلول های بنیادی
  • بخش تشریح و بافت شناسی
  • بخش زیست شناسی مولکولی
  • بخش بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک
  • بخش جنین شناسی
  • بخش آشنایی با ساختار درون سلولی همراه با نمایش فیلم و پخش اسلایدهای آموزشی
  • بخش رنگ آمیزی تخصصی سلول

در بخش پایانی برنامه ها پس از اینکه دانش آموزان از کلیه غرفه ها بازدید کردند، جمع بندی نهایی از کلیه مطالب مطرح شده انجام شده، و سپس توضیحات لازم در خصوص نحوه همکاری دانش آموزان علاقه مند با پژوهشگاه رویان به دانش اموزان مطالبی ارایه شد .