گزارش چهارمین نشست تخصصی پایه اول و سوم (استفاده صحیح از فضاهای مجازی)

چهارمین نشست تخصصی اولیای دانش آموزان پایه اول و سوم به صورت مشترک در روز شنبه مورخ 2/12/93 رأس ساعت 15:30 در سالن اجتماعات دبیرستان موحد تشکیل گردید. موضوع محوری جلسه مدیریت فرهنگی و استفاده صحیح از فضاهای مجازی بود، که با مشارکت مؤسسه پیشگامان صفر و یک برگزار گردید.

جلسه رأس ساعت 15:30 با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط آقای کاکاوند معاونت پرورشی آغاز گردید.

سپس آقای رسول زاده مدیریت محترم دبیرستان نکاتی را در باب مسائل آموزشی و برنامه های پیش رو مطرح کردند. همچنین راجع به اهمیت امتحانات هماهنگ  به خصوص در مورد آمادگی دانش آموزان برای آزمون مرآت توصیه هایی را ایراد کردند.

در ادامه آقای مهندس گودرزی درباره مدیریت فرهنگی و استفاده صحیح از فضاهای مجازی صحبت کردند. عمده سخنان ایشان درباره بازی های کامپیوتری آنلاین و نحوه کنترل خانواده ها  بر روی فرزندانشان جهت جلوگیری از وابستگی دانش آموزان به بازی های کامپیوتری آنلاین اظهار داشتند. همچنین از هزینه گزاف این بازی ها و تأثیر مخرب آن بر روحیه دانش آموزان و اهمیت موضوع آموزش در استفاده صحیح دانش آموزان از فضاهای مجازی نیز اشاره ای داشتند. در ادامه سخنان خود به اهمیت آشنا بودن خانواده ها با نرم افزارهای کامپیوتری و نحوه استفاده صحیح از آن ها و همچنین نحوه نصب ویندوز و ضرورت آشنایی خانواده ها با نرم افزار Office نیز پرداختند.

تگ ها: جلسه اولیا