گزارش بازدید دانش آموزان دبیرستان موحد از نمایشگاه بین المللی

روز دوشنبه مورخ 5/12/93 تعداد 53 نفر از بازدیدکنندگان کلاس های اول و دوم به همراه معاون انضباطی و معاون پرورشی از محل نمایشگاه بین المللی که شامل غرفه های متنوع از جمله نمایشگاه محیط زیست ،ایرانگردی و انرژی های تجدید پذیر بود بازدید کردند.

اهداف آموزشی از این بازدید آشنایی دانش آموزان ازاقالیم جغرافیای زیستی ایران ، مناطق مختلف آب و هوایی و گیاهی و مشکلات و مسائل زیست محیطی وهمچنین تنوع زیستی جانوران و وحوش در حال انقراضبوده است ضمن اینکه در این نمایشگاه مجموعه ای از غرفه های  صنایع بهداشتی و بهینه سازی آب و هوای شهرها ، گردش آب در طبیعت ، تصفیه خانه ی تهران نیز دایر بود که مورد بازدید دانش آموزان قرار گرفت این دوره از بازدید مورد استقبال دانش آموزان قرار گرفت و با رضایت شرکت کنندگان همراه بود . در پایان همه در کمال صحت و سلامت به مدرسه بازگشتند.

تگ ها: نمایشگاه