چهل و یکمین دوره مسابقات بین المللی ریاضی استرالیا ( Amc )

با استعانت از خداوند منان ، چهل و یکمین دوره مسابقات بین المللی ریاضی استرالیا ( Amc ) در تاریخ 5/7/97 مصادف با24 سپتامبر2018 در این واحد آموزشی و به طور همزمان با سایر کشور ها برگزار گردید .

باسمه تعالی

با استعانت از خداوند منان ، چهل و یکمین دوره مسابقات بین المللی ریاضی استرالیا ( Amc ) در تاریخ 97/7/5 مصادف با24 سپتامبر2018 در این واحد آموزشی و به طور همزمان با سایر کشور ها  برگزار گردید .

این آزمون با حضور دانش آموزان پایه های یازدهم و دوازدهم دبیرستان موحد راس ساعت 9 صبح آغاز گردید که پیش از شروع آن ، مدیریت محترم دبیرستان جناب آقای رسول زاده به ارائه توضیحات لازم پیرامون نحوه تکمیل پاسخنامه ها پرداختند .

لازم به ذکر است این آزمون در سنوات گذشته نیز در این دبیرستان برگزارمی شد که همواره دانش آموزان شرکت کننده در آن ، مفتخر به کسب رنکینگ های برتر جهانی شده اند .

امید است در این دوره نیز دانش آموزان این واحد آموزشی  به کسب رتبه های برتر و رنکینگ های بین المللی نائل آیند .انشاالله