ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

دومین آزمون هماهنگ داخلی دانش آموزان پایه دوازدهم

دومین آزمون هماهنگ داخلی دانش آموزان پایه دوازدهم، امروز پنج شنبه مورخ 97/8/24 طبق جدول زمانی مندرج در تقویم اجرایی سال تحصیلی 98-97 از ساعت 8:30 دقیقه در محل دبیرستان موحد برگزار گردید.

ارزیابی از این آزمون به منظور جمع بندی مطالب و عملکرد آموزشی دانش آموزان تا پایان آبان 97 بوده و مدت زمان پاسخگویی به سوالات عمومی 75 دقیقه و سوالات اختصاصی 115 دقیقه پیش بینی شده بود.

.آزمون مزبور در کمال آرامش و نظم و ترتیب برگزار گردید و در ساعت 11:40 دقیقه به پایان رسید