جلسه شورای اداری مهرماه 1397

با استعانت از خداوند منان جلسه شورای اداری دبیرستان شهید موحد درساعت 11:30تاریخ 97/07/11 برگزار گردید.

این جلسه با حضور موسس ومدیردبیرستان و کلیه همکاران اداری  به منظور  هماهنگ سازی امور مدرسه و زمینه سازی وارتقاء سطح علمی و آموزشی  دانش   آموزان  برگزار شد .در این جلسه به منظور افزایش کیفی اطلاع رسانی آموزشی و تربیتی و ایجاد  پل ارتباطی  صحیح  بین  خانه ومدرسه هماهنگی لازم به عمل آمد.

ابتدا مدیر دبیرستان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات کلیه همکاران محترم در طول فعالیت های آموزشی و تربیتی  تابستانی به نکاتی چند اشاره فر مودند :

1-ایجاد هماهنگی  واحدهای آموزشی و اداری

2-توصیه در خصوص رعایت نظم و انضباط  اداری و آموزشی

3-تنظیم برنامه های مدون مشاوره ای و نحوه نظارت برامورآموزشی

4-تهیه و تنظیم دفاتر و جداول گزارشات آموزشی و مشاوره ای

5-تهیه وتنظیم گزارشات فعالیت های تابستانی به تفکیک واحدهای اجرایی "پرورشی" مشاوره ای و انفورماتیک

و سپس در  ادامه آقای مهندس هدایی توصیه  هایی در خصوص مسایل ذیل ارائه فر مو دند :

1-تشریح و تفکیک سازی وظایف اداری و همکاران در بخش های آموزشی و اجرایی

2-ثبت گزارشات در سیستم  راش و ارسال منظم و به موقع پیامک به  اولیاء

3- قرار دادن  جزوات   دبیران در سایت   دبیرستان

4- پاکسازی فایل  های  واحدهاو اصلاح  شبکه

در پایان جلسه  همکاران محترم  اجرایی نیز مطالبی را در ارتباط  با مشکلات و موانع و همچنین پیشنهاداتی

جهت اصلاح و تسریح امور ارائه دادند   جلسه شورای اداری ساعت  13:40 به پایان رسید.

تگ ها: جلسه شورای اداری