ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

گزارش جلسه انجمن اولیا و مربیان به تاریخ 93/06/19

اولین مجمع عمومی اولیا و مربیان دبیرستان غیردولتی موحد روز چهارشنبه مورخ 93/06/19 با حضور مؤسس و مدیر دبیرستان و جمعی از مربیان و دبیران از ساعت 16 در سالن اجتماعات دبیرستان برگزار گردید.

پس از تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آقای کاکاوند معاون پرورشی دبیرستان ضمن خیرمقدم  به اولیا در خصوص مسائل تربیتی و توجه اولیا به اصول و مبانی آیات قرآن کریم در باب تعلیم و تربیت و نگاه ویژه به دستورات الهی و توصیه های اولیا و ائمه اطهار به تربیت اسلامی فرزندان مطالبی را مطرح کردند.

در ادامه آقای رسول زاده مدیر دبیرستان با عرض خیرمقدم و تقدیر و تشکر از حضور اولیای دانش آموزان در جلسه ابتدا گزارشی از برنامه های آموزشی و تربیتی دبیرستان ارائه کردند و سپس در خصوص ضرورت و اهمیت تشکیل انجمن اولیا و مربیان و ضرورت مشارکت اولیا در تصمیم گیری مسائل آموزشی و تربیتی و همچنین در مورد موانع و عوامل اصلی عدم شکل گیری انجمن ها در دبیرستان ها نیز مطالبی را ایراد کردند. در پایان با تعیین رئیس سنی و منشی جلسه، انتخابابت اعضای انجمن انجام گرفت و مقرر شد از بین 4 نفر منتخبین اعضای اصلی در جلسه مورخ 93/06/23 روز یکشنبه، رئیس، نایب رئیس، و منشی انجمن تعیین گردند.