ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

جلسه اولیا و مشاورین پایه یازدهم

اولین جلسه مشاورین پایه یازدهم با اولیای دانش آموزان این پایه در تاریخ 96/8/4 روز چهارشنبه ساعت 15:30 برگزار شد و تا ساعت 17:30 دقیقه ادامه داشت.

شروع جلسه باتلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید و سخنان آقای کاکاوند معاونت محترم پرورشی مدرسه آغاز شد . ایشان در ادامه با استفاده از روایات و احادیث معتبر در خصوص مسائل تعلیم و تربیت مطالبی را اظهار داشتند و اولیای دانش آموزان را به مراقبت و نظارت بیشتر در امور مربوط به مسائل اخلاقی و دینی توصیه کردند.

سپس آقای امینی مشاور و مسئول پایه یازدهم،مطالبی را در ارتباط با اهمیت و مسیر یک ساله دانش آموزان این پایه مطالبی بیان کردندو بعد از آن بامعرفی خود و پشتیبان پایه به توضیح دفتر برنامه ریزی و تقویم اجرایی پرداختند و نکات کلیدی و مطالب مشاوره ای از روش مطالعه و رفتار با دانش آموزان در این دوره سنی را بیان کردند.

بعد از ایشان پشتیبان پایه آقای اکبرنیا به توضیح پرتال مدرسه و سایت منتا و نحوه بازدید نمرات دانش آموزان پرداختند.

در پایان جلسه نیز پرسش و پاسخ توسط اولیا و مشاور پایه انجام شد وآقای امینی به تمامی سوالات پاسخ دادند.