جلسه انجمن اولیاءو مربیان دبیرستان غیر دولتی موحد-سال تحصیلی97-1396

مراسم توزیع کارنامه امتحانات نیم سال دوم (خرداد97)دانش آموزان پایه دهم با حضور اکثر اولیاء دانش آموزان روز شنبه مورخ 2/4/ 97 از ساعت 15 در محل دبیرستان برگزار گردید

در آغاز جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آقای رسول زاده مدیر دبیرستان ضمن ارایه گزارشی از فعالیتهای آموزشی و تربیتی دبیرستان در سال تحصیلی 97-96 به بیان عملکرد واحدهای آموزشی در حوزه مسائل آموزشی و تربیتی پرداختند و در ادامه گزارشی از آمارجلسات مشاوره ای فردی و گروهی ونشست های تخصصی و.....ارایه کردند.

سپس ایشان به برنامه های آموزشی دوره تابستانی که از شانزدهم تیرماه آغاز خواهد شد اشاره کردند.و اظهار داشتند این دوره از فعالیتها هفته ای دو روز (روز های دوشنبه و سه شنبه هرهفته) درسی وروزهای چهارشنبه برنامه های اردوی فرهنگی و ورزشی برگزار خواهد شد . وهمچنین در ارتباط با تغییرات اساسی که در  نیروی انسانی اعم از آموزشی و اجرایی دبیرستان متناسب با تغییر برنامه های درسی ایجاد شده نیز مطالبی اظهار داشتند .

در ادامه آقای گل محمدی مشاور دبیرستان نیز ضمن توجه اولیاءبه فعالیتهای آموزشی انجام گرفته در سال تحصیلی به اهمیت دروس پایه یازدهم و تاثیر آن در کنکور 99 و همچنین موضوع امتحانات نهایی پایه دوازدهم واحتمال برگزاری چند درس از دروس پایه یازدهم پرداختند . در ادامه از دانش آموزان برتر و ممتاز پایه دهم در حضور اولیاءآنها با اهداء لوح تقدیر و جوایز تقدیر به عمل آمد .

در این مراسم جناب آقای مهندس هدایی صاحب امتیاز و موسس محترم دبیرستان نیزحضور داشتندو جوایز دانش آموزان برتر را اهداء کردند.