برگزاری همایش نوروزی

اولین روز برگزاری همایش نوروزی

اولین روز همایش اختصاصی ویژه دانش آموزان سال دوازدهم رشته تجربی و ریاضی در روز شنبه مور 97/12/25 برگزار گردید.
در این روز،دروس هندسه سال دهم و یازدهم با عناوین استدلال استقرایی،برهان خلف،قضایای شرطی،تشابه و تالس،چندضلعی ها،مساحت،هندسه فضایی،دایره ها،تبدیلات هندسی،روابط طولی در مثلث و قضایای مثلثاتی و درس زیست سال دهم و یازدهم،با عناوین شمارشی،اشکال،درست و غلط و جاهای خالی به همراه شکلهای مربوطه و حل نمونه تست های احتمالی کنکور98 تدریس و بررسی گردید.
همایش در چهار جلسه 2 ساعته برگزار شد و دانش آموزان بطور مستمر نکات و تستهای سال دهم و یازدهم را مرور نمودند.
بعداز هر جلسه، دانش آموزان به مدت 15 دقیقه استراحت داشته و سپس جلسه بعدی آغاز شد.
در ساعت 12:15 بعدازظهر،دانش آموزان به منظور صرف نهار و برگزاری نماز،از سالن خارج شده و راس ساعت13 ادامه تدریس آغاز گردید.
لازم به توضیح است، درس زیست شناسی برای دانش آموزان تجربی و درس هندسه برای دانش آموزان ریاضی،راس ساعت17:15 به اتمام رسید.از ساعت 17:20 الی 18 کلاس رفع اشکال برگزار خواهد شد.