مراسم پنجمین نشست تخصصی پایه اول با اولیای گرامی

جلسه دیدار اولیا با مشاور پایه اول روز چهارشنبه 94/1/19 از ساعت 15:30 در سالن اجتماعات دبیرستان برگزار گردید.

پس از تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید، جناب آقای دیانی معاونت اجرایی دبیرستان به بیان تذکرات در خصوص مسائل انظباطی دانش آموزان از جمله (وضعیت ظاهری – لباس فرم – حضور به موقع در جلسات امتحان و ... پرداختند. سپس جناب آقای محرابی مشاور پایه اول در ارتباط با روند آموزشی دانش آموزان در سال 93 و فعالیت های پیش رو تا پایان امتحانات نوبت دوم نکاتی را مطرح نمودند.

ایشان در خصوص لزوم اجرای برنامه مطالعاتی توسط دانش آموز، نظارت پیش از پیش اولیا بر نحوه مطالعه دانش آموزان، اعلام طرح درس ارائه شده از جانب دبیران محترم، برنامه امتحانات میان نوبت دوم و ارتباط بیشتر اولیا با مدرسه در این ایام صحبت نمودند.

تگ ها: جلسه اولیا