مراسم توزیع کارنامه امتحانات میان نوبت دوم – پایه دوم

جلسه روز یکشنبه 19 اردیبهشت ماه رأس ساعت 15:30 با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید توسط یکی از دانش آموزان پایه دوم آغاز شد.

در ابتدا مدیریت محترم دبیرستان جناب آقای رسول زاده در مورد سیاست دبیرستان در امتحانات میان نوبت و سطح دشواری سئوالات این نوبت در جهت آماده سازی هر چه بهتر دانش آموزان برای حضور موفق امتحانات خرداد ماه نکاتی را ارائه نمودند و در ادامه نیز در خصوص برنامه امتحانات خرداد ماه و لزوم حمایت همه جانبه اولیای محترم از دانش آموزان از نظر روحی ، روانی  و آموزشی نکاتی را بیان کردند.

در ادامه جلسه جناب آقای محرابی مشاور و مسئول پایه دوم به تحلیل نمرات بدست آمده توسط دانش آموزان بصورت کلاس به کلاس پرداختند و علل افت آنان در این امتحانات را مطرح نمودند ، ایشان در ادامه در خصوص اهمیت امتحانات نوبت دوم و انتظارات آموزشی مدرسه از اولیا و دانش آموزان نکاتی را ارائه کردند.

در پایان نیز کارنامه امتحانات میان نوبت به همراه اوراق امتحانی در بین اولیا توزیع شد.