ورود به سامانه تحلیل آموزشی موحد
مرکز آموزشهای تصویری

گزارش اولین جلسه شورای دبیران دبیرستان غیر دولتی موحد

اولین جلسه شورای دبیرستان روز شنبه مورخ 97/07/21 راس ساعت 12:30با حظور دبیران و همکاران گرامی برگزار گردید.

پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید ابتدا آقای رسول زاده مدیر دبیرستان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش های  بی وقفه دبیران اظهار داشتند هدف از برگزاری جلسات شورای دبیران مشارکت و همفکری و بهره گیری از روش ها و تجربیات  همکاران و بیان صریح مسایل و مشکلات آموزشی و پرورشی دبیرستان و همچنین ارائه گزارش و عملکرد آموزشی بویژه ارزیابی آزمون ها و امتحانات می باشد .

سپس ایشان از تلاش و توجهات موسس محترم دبیرستان جناب آقاسی مهندس هدایی در بازسازی و زیبا سازی فضای مدرسه شامل پوشش کلیه سالنها ، راهروها ،کلاسها  از قالب های استونیت و ایجاد فضایی بسیار شیک و مناسب که موجب پاکیزگی محیط شده است تقدیر وتشکر کردند.ودر ادامه در ارتباط باوظایف و مسئولیت های مهمی که دبیران محترم برعهده دارنداظهار داشتند  سه عامل موثر بر مدیریت کلاس تاثیر گذارند که از عوامل اصلی موفقیت معلمان می باشد که مبایست ما به آن عوامل توجه داشته باششم و که  عبارتند از :

الف- ویژگیهای شخصیتی معلم

ب-  آشنایی با روش ها و کلیات فنون تدریس

ج- افزایش دانش تخصصی درحیطه دروس تخصصی

سپس در در خصوص هر یک از موارد فوق بطور مبسوط به نکاتی اشاره کردند.

آنگاه در ارتباط با رفع موانع آموزشی و یادگیری دانش آموزان نیز نکاتی را بیان کردند در پایان بطور خلاصه وار اشاره ای به برنامه هاو فعالیت های سال تحصیلی که در قالب تقویم اجرایی تدوین شده است اشاره داشتند.

پس از ایشان آقای مهندس هدایی صاحب امتیاز وموسس محترم دبیرستان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاشهای دبیران، و بویژه اظهار رضایت از دبیرانی که در سالتحصیلی جدید به جمع دبیرستان پیوسته اند ، ابتدا از دبیران زبان انگلیسی انتظار داشتند که  در تدریس  درس انگلیسی حتما توجه داشته باشند که با متد های جدید ، شیوه تدریس خود را تطبیق دهند و سپس از دبیران علوم ( شیمی،فیزیک و زیست شناسی) خواستند که حتما از آزمایشگاه ها استفاده کنند و دبیران ریاضی نیز از نرم افزار های  مانند جئو جبرا و ... استفاده کنند و به منظور تشویق دبیران ریاضی اعلام کردند در صورت استفاده از این نرم افزار دبیرستان یک میلیون تومان پاداش پرداخت خواهد کرد ودر پایان دبیران نیز پیشنهاداتی به شرح ذیل ارائه کردند.

• آقای ونکی از همراهی و همکاری مسئولین دبیرستان در ایجاد فضایی توام با ارامش و امنیت اظهار تشکر کردند.
  • آقای قالاری اززحمات همکاران بویژه آقای کلانتری مشاور محترم پایع دوازدهم که  زمینه های لازم برای رشد و تلاش دانش آموزان پایه دوازدهم را فراهم می کنند تشکر کردند .
  • آقای رستمیان از تعامل همکاران و همکاری دبیران تشکر کردند و ضمنا از دبیران اتظار داشتند که جزوات خود را کامل و تایپ  شده با بک گراند دبیرستان در اختیار مسئول پایه  قرار دهند.
  • آقای فرجی نیز از تلاش مسئولین پایه و زحمات  مسئولین دبیرستان قدر دانی کردند.