جشن بازگشایی مدارس

با استعانت از خداوند متعال ، همانند سنوات گذشته ، جشن بازگشایی و تحلیف دانش آموزی دبیرستان غیر دولتی هوشمند موحد ، در سال تحصیلی 95-94 در آغاز بهار تعلیم و تربیت و نخستین روز مهرماه که مقارن با هفته دفاع مقدس نیز می باشد ، برگزار گردید.

این مراسم در حیاط دبیرستان و با حضور میهمانان و مدعوین ارجمندی ازجمله ، موسس و مدیریت محترم دبیرستان ، جمعی از دبیران و اساتید این واحد آموزشی ، اعضای انجمن اولیاء و مربیان ، جناب آقای رضایی ،کارشناس مسئول مدارس غیر دولتی منطقه 5 آموزش و پرورش ، ریاست و معاونت محترم کلانتری 133 شهرزیبا و مسئولین محترم بانک سرمایه شعبه بلوار فردوس به همراه کلیه دانش آموزان پایه های چهارگانه از راس ساعت 7:30 آغاز گردید.

ابتدا معاونت پرورشی دبیرستان ، آقای رستمیان ، ضمن قرائت آیاتی از کلام ا.. مجید ، خدمت میهمانان ارجمند خیر مقدم عرض نموده و دقایقی را پیرامون جشن بازگشایی و مقام علم و فرهنگ صحبت کردند. در ادامه موسس محترم دبیرستان ، جناب آقای  مهندس هدایی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تبریک به مناسبت روز بازگشایی مدارس و عید قربان به دانش آموزان ، همکاران و دبیران ارزشمند و فهیم که عمر خود را قربانی فراگیری علم و دانش کردند و ارزوی توفیق برای آنان ، به زنده نگه داشتن یاد سرلشگر شهید ،  علیرضا موحد دانش (که این دبیرستان به نام این شهید والامقام نام گذاری شده است) پرداختند. بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس و دوران اسارت خود به دست گروهک های منحله            کومله – دموکرات وسخنرانی  پیرامون  اثر رسانه و دنیای مجازی و چگونگی مبارزه با آن ،کسب علم و دانش و بالا بردن سطح شعور اجتماعی و داشتن ایمان به اسلام ناب محمدی (ص) که تنها راه مبارزه با  گروهک های  تروریستی که مشابه آن امروزه در سوریه و عراق به نام داعش درست شده است و همچنین ارزش گذاری به خانواده های شهدا و جانبازان و آزادگان جنگ تحمیلی که به هیچ وجه کار و تلاش و فداکاری های آنان قابل جبران نیست ، از دیگر بخش های اظهارات موسس محترم این واحد آموزشی به شمار می آید.

سپس با هدف ترویج فرهنگ ایثار ،گذشت وشهادت و همچنین آشنایی بیشتر دانش آموزان با سیره شهدای والامقام ، فراز هایی از وصیت نامه فرمانده لشگر 10 سید الشهدا(ع) ، شهید علیرضا موحد دانش ، توسط یکی از دانش آموزان پایه دوم این دبیرستان قرائت گردید .

ادامه برنامه با سخنرانی مدیریت محترم دبیرستان ، جناب آقای رسول زاده همراه بود .ایشان نیز ضمن بیان خیر مقدم خدمت مدعوین و میهمانان و گرامیداشت هفته دفاع مقدس ، به بیان مطالبی با محوریت اهداف دبیرستان در سال تحصیلی جدید پرداختند.

پخش سرود ((ای ایران ای مرز پر گهر...)) بخش بعدی برنامه ها بود که با جمع خوانی دانش آموزان همراه شد.

سپس جناب آقای دکتر جوادی از دبیران گرانقدر این واحد آموزشی ، به جایگاه تشریف آورده و ضمن بیان خاطراتی زیبا و شنیدنی در خصوص روابط فرزند با خانواده و مخصوصا پدر و مادر، متن سوگندنامه دبیران را قرائت نمودند.

شایان ذکر است که پیام مشترک سرتیپ پاسدار حسین ساجدی نیا فرمانده انتظامی تهران بزرگ ، و جناب آقای چهاربند مدیر کل اداره آموزش و پرورش شهر تهران ، نیز تحت عنوان پیام مهر ،  توسط یکی از دانش آموزان این واحد آموزشی ، قرائت گردید .

در پایان نیز پس از قرائت متن سوگندنامه شامل هشت بند ،  توسط معاونت پرورشی و پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران ، دانش آموزان طی مراسم ظل القرآن در قالب صفوف منظم در کلاس های درس حاضر شدند.

تگ ها: جشن تحلیف